Monday, September 30, 2013

lagu video nikah

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera :) berdasarkan tajuk utama, niat di hati, nak buat background music bertajuk bunga-bunga cinta, nyanyian Asmirandah & Dude Harlino. {actually, lagu kt blog sy ni la hee~} Kenapa? Sebab lirik lagu tu yang saling tak tumpah seperti awal perkenalan kami. Lirik lelaki dan perempuan Menggambarkan kisah hati saya dan dia, kami berdua, jika diteliti dengan betul :) "saya memang penganalisis lagu, bukan sekadar mendengar dari muzik yang "layannnn" semata-mata" lama dh sbnrnya sy jth hati dgn lagu ni..over a year ago, kalau tak slh :) dah ditanya kepada en.tunang berkenaan background music yg sy pilih utk video nikah kami tu nanti. Dan dia setuju. Yayy..tu yg penting kan :) Tak sabar, 5 months to go. Sedang mempersiapkan diri. Semoga mampu menjadi isteri SOLEHAH penyejuk mata & jiwa suami. Bakal ummi juga ! Aamiin, inshaALLAH. till then, Aisyah.

No comments:

Post a Comment